KEEP EXPLORING WITH COACHING. Jessika Sedén - Your personal coach
KEEP EXPLORING -
COACHING OCH MENTAL TRÄNING
Jessika Sedén
Your personal coach
 
COACHING AV BARN OCH TONÅRINGAR
Till dig som är barn eller tonåring!
Att vara ung idag är inte lätt och vi behöver finnas där för att hjälpa dig att bygga upp din plattform så att du blir stark i din självbild.

Det finns olika saker i livet som kan få oss att tvivla på oss själva.

Idag är det många som tampas med dålig eller ingen självbild alls. Du kanske har för höga krav på dig själv, eller stressar, eller du kanske inte hittar din plats i klassen eller i gruppen – eller kanske frågar du dig:
Vem är jag?
Vad vill jag?
Vart är jag på väg?
Vad har jag för mål?
Vågar jag ta steget?
Vilken morot behöver jag för att nå dit?
Hur hittar jag tillbaka till glädjen och motivationen?


Då finns det hjälp att få av en coach som lyssnar och ställer frågor, ger dig övningar, ställer andra krav än lärare och föräldrar och som inte ger några råd. Vill du verkligen göra något, sätt upp ditt mål och kör – oavsett vad som händer på vägen – jag vet att du kan!
Du som förälder, känner du igen ditt barn/tonåring?
Att vara barn eller tonåring idag är inte lätt och vi behöver finnas där för att hjälpa dem att bygga sin plattform, att skapa och stärka sin självbild. Att ta hjälp av en coach/mental tränare även för dig som en nära vuxen eller förälder kan ge dej andrum och tid att hitta nya infallsvinklar och perspektiv på hur man kan gå vidare.

Som jag brukar säga: Ta en tur med din helikopter, lyft och se vad som händer där nere och få en annan vinkel på det hela! ...och se det hela ur ett annat perspektiv!

Kanske skulle det lätta om du som förälder också fick någon annan att ventilera, prata och bolla idéer, tankar och funderingar med?
Då finns jag där för dig!
Välkommen att höra av dig!
REFERENSER
"Coachingen har bland annat hjälpt mig att ta tag i saker som jag har haft svårt för. Jag har fått en energikick, blivit taggad och tagit tag i tråkiga saker och nya utmaningar. För mig har coachingen varit givande, positiv och rolig."  
Niklas, student